S*Atoll´s sibiriska katter

Senaste inläggen

Av Lotta Liljeström - 12 april 2012 21:33

Nu har jag packat det Gino och jag behöver till utställningen i Umeå i helgen. Skulle bara behöva en fluffig peruk till Gino som fällt hela vintergarderoben, så om någon har en snygg ns 09 22-peruk liggande så buda den till mig   Har inga förhoppningar om att ta något cert, men bra med lite utställningsträning för sötnosen, som inte är ställd sedan sibbeutställningen! Och så ska det bli sååå skoj att träffa alla trevliga sibbe-vänner (både två- och fyrbenta)! Ser extra mycket fram emot att få se Ginos son Sonic - Siberietass Super Sonic Blue !


I tisdags, 10/4, fyllde älsklings-Gino 2 år     !  Helt otoligt att det gått två år sedan jag såg den lilla rosa nosen för första gången och blev helt käääär   . Tyvärr mår inte min kamera så bra (något som hänt med zoomen) så jag har inga nytagna bilder, men lägger några en från tidigare.

   

Och så fyra dagar gammal     

 

ANNONS
Av Lotta Liljeström - 3 april 2012 10:59

Blir så glad när det dyker upp hälsningar från utflyttade kattungar!    Tack Annika för den här fina bilden på prinsessan (Atoll´s Amorosa)! Hon har verkligen växt och ser jättefin ut   

Även  lilla "smutsfläcken" på nosen har växt, så charmigt   !

 

ANNONS
Av Lotta Liljeström - 31 mars 2012 19:36

Har nu i eftermiddag varit och hämtat hem Leia från sin snygga date Gurkan som bor hos XIWAQ:s. Så nu väntar några låånga veckor innan vi kan se tecken på om hon blivit dräktig. Har de lyckats får vi småttingar i huset igen i början på juni!    Jag hoppas verkligen att det blir så för det skulle passa så bra in eftersom jag är ledig hela sommaren. Då får vi möjlighet att vara med ungarna och njuta av dem så mycket som möjligt de 12 veckor de bor med oss. Det hoppades vi på och planerade för med Leias förra kull också, men den föddes inte förrän 27 juli... Så man vet aldrig. Man drömma och planera kan man alltid!  

Lägger in några bilder på Gurkan som jag tog när jag kommed Leia. Han var tyvärr inte så intresserad av att vara med på bild, utan hade full fokus på Leia i transportburen  , men några bilder fick jag på snyggingen!


           


Gurkan är en fantastisk gentleman som behandlar sina damer med värdighet och är väldigt snäll och skötsam annars också! Jag hoppas mycket på denna kombination och kanske, kanske kommer jag spara en avkomma om den "rätta" dyker upp. Om det dyker upp en "drömpadda" eller röd hona med mycket vitt som ärver Leias fantastiska gröna ögon får vi se...


 

 Mammas fina flicka     

Av Lotta Liljeström - 25 mars 2012 20:58

Jag och Tim har varit och hälsat på Smilla (Atoll´s Anemone) och familjen Nordin i Nolby. Jätteskoj att få möjlighet att se och gosa med utflyttade kattungar och väldigt trevligt att fräffa familjen igen! Tack för gott fika också    Smilla har utvecklats jättefint och har en fantastisk päls och svans och är en alldeles underbar liten dam!! Vi pratade om utställning och mor och dotter i familjen är sugna, så kanske hon kommer ställas på SuK:s utställning i juni/juli!! Det skulle vara superskoj, för även syster Indira (Atoll´s Askina) ska också ställas då! Hoppas hoppas!

Här kommer några bilder på sötnosen!

       

 

  

Ett kärt återseende! Smilla var ju kullens gosegris, den som alltid låg i någons knä eller famn    

Av Lotta Liljeström - 15 februari 2012 15:17

Nu är vi hemma igen efter två underbara veckor med familjen i Thailand   ! Vi har verkligen uppelvt mycket och bara gjort vad vi velat och kopplat av. Inte lagat mat, bäddat, städat, diskat, tvättat eller några andra "måsten" på två veckor! Men även om det är härligt att vara borta så är det skönt att komma hem också!

Några som verkligen saknat oss var Leia och Flippen (vi har saknat dem också såklart!) och de blev överlyckliga när vi kom hem! Gino är kvar i Östersund hos min syster och hennes flickor så honom har vi inte träffat ännu. Jag ska åka och hämta honom på fredag efter jobbet.

Jag hade hoppas på att Leia skulle ha dragit igång och löpa när vi var borta men inte då! Bara att fortsätta vänta! Tog lite bilder av henne i det härliga soliga vädret idag. Hon gillar verkligen inte att vara med på bild, men lyckades ändå ta några. Mitt hjärta som har gett mig så mycket!  
         Av Lotta Liljeström - 9 februari 2012 10:49

Nu är vi tillbaka "hemma" på vårt hotell i Ao Nang efter tre underbara dagar på Phi-Phiöarna. Knappa två timmars båtresa bort från Krabi ligger dessa paradisöar!! Kritvita stränder, kristallklart vatten, palmer och faktiskt inte så mycket folk ute på småöarnas stränder.
               På kvällarna  käkade vi middag på stranden och grabbarna blev helt betagna i eldshowen som de hade varje kväll. De blev lite "kenis" med några av grabbarna också! Måste säga att jag är impad av vad duktiga de är på att prata engelska mina boys. De tycker själva att det är kul när de förstår vad andra säger och kan prata själva också!
 

 

Tim hade tur att få köra en long-tailbåt på väg ut till en av öarna. Han var överlycklig, men vi lite nervösa. ;)
     Här har vi en eftermiddag paddlat kanot till en annan strand "Monkey Beach". Måste säga att skugga är otroligt skönt ibland!!
   

Alex spexar vid poolen på väg till rummet. (Kan tillägga att han ramlade i sekunden senare)  


Och så mammas fina prinsessa Fanny   
  Ha det gott alla!


kramar från oss

Av Lotta Liljeström - 3 februari 2012 11:46

I let the pictures talk...     


Men vi saknar er därhemma oxå!!!

                           Av Lotta Liljeström - 18 januari 2012 15:32

Vi har smidit på våra kattungeplaner ett tag och nu börjar det närma sig! Leia ska få träffa läckra Gurkan, Sibir Koshki Aleksey, snart   ! Han ägs av Anna (S*XIWAQ) och jag är så glad att Leia får chansen att träffa denna snygging! Förhoppningsvis får vi några "smågurkor" och "småleior" i maj! Steg nummer ett är att damen i fråga kommer igång och löper som planerat snart och  sedan att hon och Gurkan fattar tycke för varandra. Vi håller tummarna!

Jag har varit och hälsat på Lotta och Askina ur vår senaste kull. Det är lite mer än två månader sedan kullen flyttade och det var fantastiskt roligt att träffa henne igen! Hon kallas Indira och hon och kompisen Buddha är verkligen prinsen och prinsessan hos Olleoch Lotta . Hon har växt på sig ordentligt och är lika kavat och social som hon var som liten !!!

Här kommer några bilder på skönheten. Jag tycker hon har en fantastisk färg!!

       

Här en bild på Budda och en något ihopklämd Indira   
 

Presentation


Här kommer jag att skriva om det som händer kring våra sibiriska katter i mitt katteri S*Atoll´s.
Mvh Lotta Liljeström
tel: 070-591 85 51
mail: liljestrom.lotta@telia.com
hemsida: www.atollsibir.com

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se