S*Atoll´s sibiriska katter

Senaste inläggen

Av Lotta Liljeström - 9 juni 2016 15:25

Nu är det knappa veckan kvar innan Elbas och Snobbens kull föds! Så spännande att se vad hon har där i magen. Den är inte speciellt stor, jag tycker mig bara känna en unge, men hoppas att en till döljer sig där så de blir två som kan busa och mysa!

ANNONS
Av Lotta Liljeström - 9 november 2015 11:18

Nu har även Piaff "hittat" sin framtida familj. Hon kommer bli Stockholmstös?.
Alla ungarna är väldigt efterlängtade och jag vet att nya familjerna räknar dagarna (och kanske timmarna) till det är flyttdags?

ANNONS
Av Lotta Liljeström - 2 november 2015 13:17

Kattungarna är nu snart 10 veckor gamla. De är hur underbara som helst! Leker, busar och myser hela dagarna. De har fått sin första vaccinationsspruta och chipmärkning.

Ungarna har varit tingade länge,men pga återbud är vackra Piaff åter till salu. Hon är blåsilverspotted med fyra vita tassar. Kraftig och stabil i benstomme med en bra profil, med mycket bus och spring i benen   Kommer bli en fantastiskt mysig familjemedlem. Säljes gärna till utställningsintresserad och även till avel till seriöst satsande uppfödare. En syster kommer eventuellt gå i avel.

Självklart levereras hon veterinärbesiktad, vaccinerad, chipmärkt och innehar stamtavla. Leveransklar tidigast 19/11.

Är du intresserad av Piaff, kontakta mig på 070-591 85 51 eller liljestrom.lotta@telia.com


                         

Av Lotta Liljeström - 4 september 2015 22:24

   

   

   


Här kommer enskilda bilder på ungarna i kullen. De har ännu inte fått sina namn så vi kallar dem fortfarande eftre ordningen de föddes 😀 Jag har ett tema för namnen som har att göra med mitt andra stora intresse hästar, att göra, men jag vill se mer av deras personligheter innan var och en får sitt namn ❤️


Ettan: hona, n 23 troligtvis silver Tvåan: hane, a 23 troligtvis silver

 

Trean: hane, a 03 23 troligtvis silver

Fyran: hona, n 09 23 troligtvis silver. Den  enda som öppnat ögonen nu på dygn 8.


Femman: hona,  a 09 23 troligtvis silver


Alla ser fantastiskt fina ut! Runda och breda i huvudet och rejäl benstomme😀 De ökar fint i vikt och har riktiga bullmagar allihop 💕
 

 

Av Lotta Liljeström - 3 september 2015 06:52

Nu är småttingarna en vecka gamla och alla har mer än fördubblat sin födelsevikt. Alla är runda om magen och otroligt fina. Mamma Elba är väldigt rädd om dem fortfarande, blir väldigt orolig då jag lånar dem därför har jag valt att bara låna dem korta stunder för vägning och korta gosstunder. Jag märker att Elba börjar slappna av lite mer i sin mammaroll och igår när jag kom hem låg hon en stund själv utanför bolådan. Så em tänkte jag mig att vi ska låna dem för lite enskild fotografering.
Här en gullig gruppbild på 4 av 5 så länge.

Av Lotta Liljeström - 28 augusti 2015 21:44

Bebbarna är nu 2 dygn och går upp bra i vikt. De har blivit stadigare och kravlar nu snabbt upp i mammas päls och hittar sig en tiss. Det låter så mysigt när de suger och smackar. Spinner som små minimotorer gör de också.
Elba är underbar med sina små, tvättar och håller om så man blir alldeles varm i hjärtat av att titta på. Hon är lite väl mån om och rädd om sina små så hon har knappt varit på toa ens. Mat och vatten serverar jag i bolådan, annars äter/dricker hon inte. Jag har valt att störa familjen så lite som möjligt eftersom hon är så rädd om dem, bara lånat dem för vägning några gånger om dagen. Därför har jag inte fotat dem så mycket än. Tänker mig att hon snart blir lite tryggare i sin mammaroll, det är hennes första kull och då får man vara lite hönsmamma.
Passade dock på att ta en snabb bild på 3:an vid kvällsvägningen. Han pep inte så det hann gå en liten stund innan Elba kom och hämtade tillbaka honom. Det är en stor och kraftig killle som ärvt morfar Ginos vitfläcksteckning i ansikte, hals, mage och på ben. Han har lite mer vitt i ansiktet och runt hela halsen, så kopior är de inte men väldigt lika. Vi kallar honom redan "Lill-Gino".

Av Lotta Liljeström - 27 augusti 2015 06:14

Alla ungarna har ökat i vikt över natten så Elba verkar ha mjölk. Familjen bor precis bredvid min säng så jag har legat och lyssnat på hur de kravlat runt för att hitta en bra tiss.
Elba är så nöjd och duktig och lånar smällt ut sina små till matte för vägning.

Av Lotta Liljeström - 26 augusti 2015 21:45


I kväll kom de så äntligen! Som vi längtat!!
5 sötnosar ligger nu och tuttar på mamma Elba och jag kan knappt slits mig från bolådan.
3 blå och 2 svartmönstrade. 3 av dem har vitt i någon grad. Troligtvis 3 honor och 2 hanar.
Här kommer några första bilder på familjen.

Här ser vi huvudet på en av hanarna. Han har ärvt morfar Ginos teckning i ansiktet.

Presentation


Här kommer jag att skriva om det som händer kring våra sibiriska katter i mitt katteri S*Atoll´s.
Mvh Lotta Liljeström
tel: 070-591 85 51
mail: liljestrom.lotta@telia.com
hemsida: www.atollsibir.com

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se